American Hospital

PrezentareSpitalul American
AmericanHospital-LogoEnglish American Hospital (Amerikan Hastanesi, Spitalul American), Spitalul Universitar Koç si Centrul de Chirurgie si Tratament Ambulatoriu MedAmerican sunt institutiile private de sanatate de top din Turcia operate de  Vehbi Koç Foundation Healthcare Institutions. In secolul 21, abordarea noastra inovatoare, transparenta, integritatea si dedicarea deriva din cei peste 95 de ani de experienta. Pe masura ce ne apropiem de celebrarea centenarului in anul 2020, ne mentinem avantajul distinct investind viguros in resursele umane. Sprijinit de catre tehnologii avansate, sistemul nostru integrat ofera servicii de ingrijire complete.

Contact

Adresa: Güzelbahçe Sok, No:20, 34365 Nişantaşı İstanbul, Turcia
Telefon: +90(212)444-3777, +90(212)311-2000
Fax: +90(212)311-2190
Web: www.americanhospitalistanbul.org

 

American Hospital

American Hospital

Fondat in 1920 ca primul spital privat non-profit din Turcia, Spitalul American este un spital general de urgenta care dispune de 200 de paturi si 62 de unitati individuale de terapie intensiva. Pe langa cei 20.000 de pacienti internati in fiecare an, tratam peste 120.000 de pacienti anual in ambulatoriu. Peste 10.000 de operatii sunt efectuate anual, in toate domeniile chirurgiei.

  • 200 paturi
  • 18 saloane in Unitatea Urgenta
  • 19 unitati Terapie Intensiva Generala
  • 12 unitati Terapie Intesiva Chirurgicala
  • 13 unitati Terapie Intensiva Neonatologie
  • 6 unitati Terapie Intensiva Chirurgie Cardiovasculara
  • 12 unitati Terapie Intensiva Coronariana

Spitalul American este o organizatie acreditata JCI (Joint Commission International) si este desemnat ca Centru de Traume de Nivel I. Ca centru de excelenta, spitalul nostru este capabil de a furniza ingrijire completa pentru toate tipurile de vatamari si tratament preventiv.

american_hospital Una dintre institutiile de asistenta medicala ale Vehbi KOC Foundation, Spitalul American combina 95 de ani de cunostinte si experienta cu cele mai recente tehnologii pentru a furniza servicii de sanatate orientata spre calitate. Spitalul American isi mentine pozitia de lider in sectorul medical, cu sistemul sau bine stabilit, care permite ingrijirea pacientului, comunicare reciproca si transparenta, auto-evaluare si dezvoltare continua prin acreditare internationala de calitate.
Spitalul American imbratiseaza conceptul de “imbunatatire continua”, ca structura fundamentala a culturii sale corporative, cu scopul de a oferi pacientilor sai ingrijire medicala la standarde de calitate si internationale. Spitalul American este primul spital privat din Turcia care detine simultan acreditarea Comisiei Mixte Internationale, ISO 9001: Certificat de Calitate, ISO 14001: Sistem de management al mediului si IS0 27001: Sistemul de Management al Securitatii Informatiei. In august 2015, Spitalul American a fost reacreditat de catre Comisia Mixta Internationala pentru a 5-a oara.
Cu acreditarea Asociatiei Europene de Ecocardiografie pentru sectia Cardiologie, titlul de Centru de Excelenta acordat de “Surgical Review Corporation” si algoritmi la standarde din America de Nord, Spitalul american raspunde asteptarilor de sanatate a secolului 21.
Spitalul American a fost infiintat in anul 1920, sub conducerea amiralul Mark L. Bristol ca primul spital privat non-profit din Turcia. Scoala de Infirmieri a fost fondata simultan cu spitalul si a devenit o parte inseparabila a institutiei de atunci. Gestionat initial de American Hospital Istanbul Inc. – New York, a fost transferat la Vehbi KOC Foundation in 1995, care a sprijinit spitalul de la constituirea fundatiei. Vehbi KOC Foundation a investit mai mult de 300 de milioane de dolari in renovare si eforturile de dezvoltare, sprijinind Spitalul American pentru a obtine pozitia de lider in sectorul sanatatii din Turcia.

american_hospital_2 Colaborari internationale

In colaborare cu MD Anderson, cel mai important centru de tratament al cancerului in Statele Unite, Spitalul American a stabilit Centrul de Tratament prin Radiatii, care este prima facilitate de tratament cu radiatii prin satelit MD Anderson din afara Statelor Unite.
Centrul reproduce pe deplin standardele institutiei de terapii, training-uri de ingrijitori, infrastructura tehnologica si furnizeaza servicii de asistenta medicala identice. Ne-am extins recent acest parteneriat devenind un membru asociat international MD Anderson.

O abordare inovatoare de ingrijire a pacientului: Programe si linii de servicii

Am adoptat modelul integrat de ingrijire a pacientului, un sistem de coordonate in care rolurile tuturor angajatilor satisfac nevoile pacientilor si sunt determinate in detaliu, mai degraba decat sa fie lasate la initiative personale. Dupa cum Spitalul American va pune la dispozitie serviciile noastre de asistenta medicala, cu programe si linii de servicii, in scopul de a spori si mai mult satisfactia pacientului.

B4543-4 Primul “Birou Experienta Pacientului” din Turcia

In conformitate cu abordarea noastra orientata spre calitate, am stabilit primul “Birou de experienta pacientului” din Turcia, coordonat direct de catre presedintele grupului. Oficiul evalueaza reactiile de la pacienti in ceea ce priveste perceptia acestora, in scopul de a spori si mai mult satisfactia generala a pacientului.