PremiQaMed Group

PrezentareSpitalul Privat DöblingSpitalul Privat ConfraternitätSpitalul Privat Goldenes Kreuz

PremiQaMed Group PremiQaMed Group – tratamente medicale in Austria

Grupul PremiQaMed gestioneaza cu succes spitalele private din Austria de 25 de ani, oferind o gama larga de servicii, cu accentul pus pe o ingrijire medicala excelenta, calitatea serviciilor si eficienta proceselor.

Cheia succesului nostru este reprezentata de un tratament medical la cel mai inalt nivel, personalizat pe fiecare pacient in parte, colaborarea cu specialisti din toate domeniile medicale – medici primari si profesori universitari – asistenta medicala competenta si un grad inalt de orientare spre servicii personalizate intr-o atmosfera placuta.

In centrul atentiei noastre se afla sanatatea pacientilor nostri. De aceea va dedicam un medic curant personal, care se bazeaza pe o ingrijire medicala centrata pe pacient, aceasta fiind o abordare a ingrijirii care adopta in mod constient perspectiva pacientului. Terapeutul face recomandari tinand cont de caracteristicile individuale ale pacientului, cum ar fi alte boli asociate, antecedente, reactii anterioare la diferite tratamente iar schema terapeutica va fi adaptata la propriul stil de viata, program de lucru etc., incorporand astfel elemente de preventie si promovare a sanatatii.

Contact

PremiQaMed Group
Heiligenstädter Straße 46-48, A-1190 Wien
Tel. +43 1 586 28 40,  Fax +43 1 586 28 40-900
international@premiqamed.at
www.premiqamed.ro

 

Spitalul Privat Döbling

Pentru cele mai pretioase lucruri in viata

Spitalul Privat Döbling este considerat, de ani de zile, una dintre cele mai recomandate adrese din peisajul spitalelor vieneze. Expertiza managementului orientata spre spiritul de echipa, atentia acordata pacientilor, relatiile interumane bazate pe respect si standardul inalt de competenta tehnica, garanteaza servicii medicale la cel mai inalt nivel.

Spitalul colaboreaza, pentru toate disciplinele medicale, cu cei mai renumiti medici specialisti, solicitati in functie de specificul fiecarui caz, excelenta colaborare interdisciplinara a specialistilor fiind decisiva pentru acuratetea diagnosticului si pentru initierea rapida a terapiei potrivite pentru cazul respectiv. Departamentele specializate ale Spitalului Privat Döbling, cabinetele medicale afiliate si ambulatoriile multifunctionale ofera sisteme excelente de diagnosticare, precum si de ingrijire pre- si postoperatorie.

Privatklinik Dobling - intrare Spitalul cu o capacitate de 160 de paturi, detine o maternitate foarte renumita precum si un Centru de Excelenta pentru Sanatatea Femeii. Fiind unul dintre spitalele de frunte din Viena, Spitalul Privat Döbling acopera intregul spectru de domenii medicale, cu o atentie deosebita acordata urmatoarelor ramuri medicale:

 • Ginecologie si Obstetrică
 • Ortopedie
 • Gastroenterologie
 • Chirurgie
 • Oncologie

Spitalul Privat Confraternität

Medicina moderna izvorata din cea mai buna traditie

Spitalul Privat Confraternität, fondat in anul 1729, este un spital cu o reputatie prestigioasa si este recunoscut pentru excelenta medicala si ingrijirea competenta, desfasurate intr-o atmosfera placuta. Impletind bogata traditie cu o abordare moderna a pacientului, Spitalul Privat Confraternität ofera un concept complet de ingrijire: policlinica, centru medical, clinica de preventie si spital.

De asemenea, un factor important in procesul de vindecare este reprezentat de ambientul oferit: 96 paturi in camere single si duble, o oferta culinara diversa si o gradina ca o oaza de liniste in inima orasului.

Confraternitaet Privatklinik Josefstadt Spitalul Privat Confraternität se bucura de o reputatie prestigioasa atat printre pacienti, cat si printre medicii vienezi. Acestia din urma gasesc aici conditiile necesare pentru a oferi pacientilor lor o diagnosticare rapida si o ingrijire medicala potrivita, in conformitate cu inaltul nivel calitativ al scolii vieneze de medicina. In spitalul nostru puteti beneficia de toata aria de specializari medicale, cu accentul pus pe:

 • Cardiologie
 • Ortopedie
 • Oftalmologie
 • Chirurgie
 • Oncologie
 • Sanatatea barbatului

Spitalul Privat Goldenes Kreuz Spitalul Privat Goldenes Kreuz

Bunastarea dumneavoastra este prioritatea noastra!

Spitalul Privat Goldenes Kreuz este unul dintre cele mai renumite spitale din Austria pentru ginecologie si obstetrica precum si pentru sanatatea sanilor. Cu 1400 de nasteri pe an, Spitalul Privat Goldenes Kreuz detine cea mai mare maternitate privata din Austria, bucurandu-se de peste 100 de ani de experienta.

Fiind un spital specializat pe sanatatea femeii, acesta detine:

 • Maternitate
 • Centru de Fertilitate
 • Centru de Medicina Prenatala
 • Centru Certificat pentru Sanatatea Sanului
 • Centrul de Excelenta in Tratarea Endometriozei

Domeniile noastre de expertiza sunt completate de urmatoarele specializari:

 • Chirurgie
 • Medicina interna
 • Diagnosticare