Moldova

PACHET ACCESARE TRATAMENT HEPATITA C FARA INTERFERON IN REPUBLICA MOLDOVA

Asociatia Romana de Turism Medical este partenerul oficial al Tour n’ Cure in Romania. Compania farmaceutica ofera tratament antiviral si a inregistrat legal in Republica Moldova tratament hepatita C fara interferon. Acum este mult mai usor de accesat tratamentul impotriva Hepatitei C in conditii de maxima siguranta si transparență. Compania ofera contract, factura ,reteta, acte de provenienta a medicamentelor, precum si monitorizare medicala pe toata durata tratamentului in Romania.

Pachetul cuprinde:

  • Transport Bucuresti-Chisinau-Bucuresti
  • Tratament antiviral de ultima generatie (Antivirale cu Actiune Directa). Raspuns virusologic sustinut (rata de succes) 99,8%
  • Masa de pranz in Chisinau
  • Monitorizare medicala permanenta pe toata durata tratamentului in Romania.

Tratamentul se efectuaza cu generice inregistrate legal in Republica Moldova eliberate de catre producatorul partener din depozit prin farmacie, inlaturandu-se astfel riscul de a achizitiona medicamente contrafacute sau transportate in conditii improprii.

Durata tratamentului este de 12 saptamani, timp in care pacientul va fi monitorizat permanent de catre un medic gastroenterolog/infectionist din reteaua noastra de medici parteneri ai proiectului.

Tratamentul Hepatitei C fara interferon cu antivirale de ultima generatie produce un raspuns virusologic sustinut de 99,8% .

Pentru a accesa tratamentul va rogam sa completati formularul: http://www.destinatiidesanatate.ro/formular-tratament-hepatita-c/