INSTITUTUL DE TRANSPLANT APOLLO

PrezentareEtapeContact

ApolloInstitutul de transplant de ficat din cadrul grupului de spitale Apollo este un adevărat centru de excelenta. Institutul ofera servicii de ingrijire a bolilor de ficat si transplant la 3600 , fiind echipat cu tehnologicii si facilitati de ultima generatie.

Fie ca este vorba de CT scanner-ul 320 sau de ”starea de arta” a unitatilor de terapie intensiva si  teatrele de operații, au scopul de a se ca transplanturile de ficat sunt un proces lin și sigur pentru toți. Sunt utilizate diverse instrumente chirurgicale, precum aspirator chirurgical Cavitron cu ultrasunete, laser argon de coagulare, pentru a se realiza o interventie chirurgicala in cele mai bune conditii de siguranta.

La Institutele noastre de afectiuni hepatice si transplant de organe, tot ceea ce facem este însoțită de marca noastră comercială “Ingrijire si iubire”. Coordonatorii nostri de transplant pre și post operatorii, asistenții sociali, dieteticienii și fizioterapeuți completează procesul de ingrijire cu o atingere umană. Pacientii nostri si familiile lor sunt în contact permanent cu noi, chiar și după ce boala lor de ficat a fost vindecata cu succes și un transplant complex a fost efectuat.

Institutele de transplant de ficat Apollo oferă un sistem multi-disciplinar, de înaltă calificare a serviciilor destinate pacienților, susținute de tehnologie medicală de ultimă oră și a infrastructurii.

Primele transplanturi de ficat de pediatrie si adulti s-au efectuat cu succes la Spitalele Apollo in noiembrie 1998. Institutul de transplant Apollo desfasoara unul din cele mai mari programe de transplant de acest fel. Cu o rata de success de 90%, acest program ofera calitate si speranta pacientilor din intreaga lume. Pana in acest moment, in cadrul Institutului au fost efectuate 500 de transplanturi.

  • aimsr_aboutusPrimul transplant pediatric de ficat in 1998
  • Primul transplant cadaveric la adult in 1998
  • Primul transplant de ficat cu insuficienta hepatica acuta in 1999
  • Primul transplant combinat ficat – rinichi in 1999
  • Primul transplant de ficat a unui pacient cu HIV in 2008
  • Primul transplant de ficat la un bebelus in India in 2008
  • Primul transplant de ficat pentru un pacient cu Hepatita B, fara a utilize imunoglobulina in 2008
  • Primul transplant de ficat pentru un pacient cu sindromul CriglerNajjar în 2008
  • Primul loc in Asia pentru transplantul combinat de inima si ficat, care reuneste unul din putinele centre din lume unde se realizeaza acest lucu
  • Primul transplant simultan din India : hepatic – intestinal – pancreas

Institutul de Tranplant Apollo (ITA) este unul din cele mai mari din lume cu o multitudine de programe de transplant. ITA ofera o serie de servicii printre care amintim: peritonita si Hemo-dializa, Managementul bolilor de ficat, Managementul bolii renale, hepatice si transplantul de rinichi, Tranplant de cornee, Tranplant de inima si plamani, Tranplant chirurgical de pancreas si Servicii de transplant pediatrice.

In anul 2010, Institutul de Transplant Apollo a efectuat peste 746 de transplante, fiind cel mai aglomerat centru de transplant din afara Statelor Unite. Institutele sunt localizate in 14 locatii, oferind servicii mixe ce sunt echipate pentru a avea grija de intreg spectrum de ficat, rinichi si boli gastro-intestinale.

Echipa medicala a Spitalului Apollo

Echipa medicala a Institutului de Tranplant din cadrul Grupului Apollo este formata      dintr-un grup de specialisti de renume ce dispun de o gama larga de experienta si expertiza in a performa cele mai complexe interventii chirurgicale de transplant si obtinerea unei rate de supravietuire foarte mare.  Ei oferă o noua sansa la viata pacientilor care sunt declarati ca avand sanse minime de supravietuire. Inovatiile sunt evenimente de zi cu zi pentru acest chirurgi, care constant cresc talonul de referinta prin efectuarea unei varietati de transplanturi unice si multiorganice complexe.

Adresă: Apollo Health City Campus
Jubilee Hills, Hyderabad, Telangana 500033, India
Telefon:+91 40 2328 5555