Medicana Health Group – Tratamente in Turcia

PrezentareHepatita COncologieOncologie pediatricaOrtopedieTransplantCardiologieFertilizare in vitroChirurgie estetica si reconstructivaStomatologie

10 Viziunea Medicana Health Group este de a oferi servicii de ingrijire a sanatatii la standarde internationale, monitorizand cu atentie pacientul si oferindu-i acestuia acces la cele mai moderne facilitati de asistenta medicala.

Medicana Health Group se numara printre primii fondatori a spitalelor private in Turcia sustinand in acest mod progresul din domeniul medical, pe calea determinarii standardelor pentru serviciile medicale din viitor, pe baza unei strategii de dezvoltare care are drept obiectiv implicarea tuturor regiunilor din Turcia precum si realizarea constanta de investitii si depunerea de eforturi pentru consolidarea strategiei.

 • institutie medicala recunoscuta  pe plan mondial, care ofera servicii medicale moderne la standarde internationale;
 • acreditat de catre Joint Comission International;
 • Medicana Health Group ofera servicii peste standardele internationale in ceea ce priveste Controlul Infectiilor, Managementul Riscurilor, Siguranta Pacientului, Calitatile cadrelor, Managementul Informatiei etc. Obiectivul nostru este de a extinde aceste activitati si a oferi vindecare constanta;
 • perfectionarea continuua a personalului in scopul sigurantei pacientului.

4 In cadrul Medicana Health Group, pacientii vor beneficia de:

 • Planurile de tratament, rapoartele medicale si alte documente medicale necesare pentru tratament pot fi traduse in limba dorita de pacient, de catre Centrul Medicana Pentru Pacienti Straini.
 • Sprijin pentru obtinerea vizei pentru Turcia prin ambasadele sau consulatele din tara dumneavoastra, prin prezentarea la acestea a documentatiei cu privire la tratamentul si programarea stabilita pentru dumneavoastra.
 • Echipa de la Centrul Medicana pentru Pacienti Straini va poate indruma pentru a ajunge la cel mai apropiat aeroport unde un reprezentant Medicana Health Group va va intampina la sosire pe dumneavoastra si insotitorii dumneavoastra si va aranja transferul dumneavoastra la spital cu un autovehicul.
 • Atunci cand este necesar, rezervarile pentru biletele de avion/autobuz/tren pot fi realizate de catre echipa de la centrul Medicana pentru Pacienti Straini.
 • Documentele medicale prezentate de pacient sunt examinate si evaluate de o echipa medicala experimentata astfel incat pacientilor li se poate prezenta o estimare a costurilor de tratament inainte ca acestia sa vina in Turcia
 • Tratamente de inalta calitate la preturi accesibile.

Hepatita C

12 Medicana Health Group vine in sprijinul pacientilor care se confrunta cu virisul Hepatitei C. Noul tratament cu Viekirax si Exviera ajuta la eliminarea virusului din corp in proportie de 100%, chiar si in cazul celor cu ciroza compensata a ficatului. Pentru tratamentul cu Viekirax si Exviera va fi necesar sa realizati 5 vizite la spital. (Consultatiile sunt urmarite pe parcursul unei program la 4 saptamani, la 8 saptamani si in cea de 12-a saptamana. Vizita finala va fi programata in cea de-a 24 saptamana pentru a finaliza tratamentul. Aceste vizite va vor oferi posibilitatea sa discutati cu medicul dumneavoastra despre progresul tratamentului, dar si orice nelamurire aveti in legatura cu acesta.)

Noaptea veti fi internat in spital pentru pregatirea necesara efectuarii testelor, cu exceptie in cazul celei de-a cincea vizite. Testele vor fi realizate in dimineata de luni la prima ora, motiv pentru care ar fi recomandat sa realizati check-in-ul in spitalul inca de duminica seara.

Tratamentul total dureaza sase luni de zile. Testele biochimice, hematologice, virologice si testele radiologice vor fi efectuate in saptamanile 4,8,12 si 24 din momentul inceperii tratamentului. (Datele exacte vor fi stabilite la momentul primei vizite).

Oncologie

9 Tratamentul pentru cancer cuprinde o grupa de terapii care necesita cooperarea dintre multiple specialitati medicale. Astfel, diverse discipline chirurgicale coopereaza cu medicii specialisti in oncologia cu radiatii si oncologie medicala. Pe parcursul procesului de diagnosticare, patologia joaca o mare importanta in timp ce departamentele de radiologie si medicina nucleara sustin procesul de diagnosticare si monitorizeaza rezultatele tratamentului.

In spitalele Medicana, pacientii cu probleme oncologice si cei cu dializa au la dispozitie lifturi speciale si o camera de chimioterapie cu un design special. Avand in vedere intimitatea pacientilor, unitatea de terapie intensiva coronariana a fost mobilitata cu placa modulara din sticla mata.

Suntem bucurosi si mandri in acelasi timp ca putem furniza servicii de sanatate profesionale alaturi de medici ce au facut istorie in Spitalul Medicana International Istanbul.

Spitalul International Medicana Ankara este centrul oncologic unde cancerul poate fi tratat cu tehnologii de ultima generatie. Aici veti regasi CT Multi – Slice, PET – CT, RMN si ecografii, dispozitive LINAC capabile de IMRT, radiologie conventionala si metode imagistice de medicina nucleara.

De cand celulele canceroase pot fi identificate imediat cu ajutorul PET – CT-ului si preconizat timpul de extindere, tratamentul necesar este aplicat doar asupra respectivelor celule, astfel, celule sanatoase sunt salvate.

Spitalul Medicana International Ankara este unul din cele mai dezvoltate centre de sanatate nu doar din Ankara, ci din Orientul Mijlociu, Balcani si Caucazia datorita infrastructurii tehnologice, personalului calificat si cladirilor moderne.

Oncologie pediatrica

Programul de Oncologie pediatrica este axat pe cercetarea si tratamentul de cancer din copilarie. In fiecare an, mai mult de 12.000 de copii si adolescenti sunt diagnosticati cu cancer, de la leucemie la sarcom. Cei mai multi dintre copii diagnosticati cu o asemenea boala vor fi vindecati si vor duce o viata sanatoasa, datorita centrelor inovatoare si studiilor clinice de cooperare.

Ortopedie

11 In cadrul departamentului de Ortopedie din cadrul spitalului Medicana International colaboreaza mai multe specializari precum: neurochirurgie, neurologie, ortopedie si traumatologie, medicina fizica si de reabilitare, radiologie si departamentele de anesteziologie.

Riscul aparitiei unor boli neurologice si ortopedice, respectiv probleme ale spinarii este din ce in ce mai ridcat in societatile moderne. Abordarea mono-disciplinara este de obicei inadecvata pentru bolile expuse si necesita coordonarea mai multor discipline medicale. In cadrul Centrului de Ortopedie Medicana pacientii se bucura de o abordare multidisciplinara, alaturi de o tehnologie de ultima generatie. In acest centru sunt realizate interventii de chirurgie artroscopicp, chirurgie de protezare si proceduri chirurgicale asupra sistemului nervos periferic. Unitatea de Medicina Fizica si Reabilitare a fost infiintata pentru a oferi servicii de reabilitare pre si post-operatorii pacientilor. In plus, fata de fizioterapia conventionala si procedurile de reabilitare, pentru cei cu probleme in regiunea lombara le punem la dispozitie si sistemul Red – Cord.

Transplant

In centrele Medicana Health Group, transplanturile de rinichi, ficat, maduva osoasa si cornee sunt efectuate la standarde internationale. Medicana Health Group se numara printre institutiile medicale de renume unde se efectueaza donari si transplanturi de organe.

Spitalele Medicana Bahçelievler, Medicana Çamlıca, Medicana International Istanbul si Medicana International Ankara si medicii specialisti din aceste spitale efectueaza operatii de transplant de organe de succes. In urma a 93 de operatii de transplant efectuate, Spitalul Medicana Bahçelievler a primit din partea Ministerului Sanatatii „Premiul pentru Spitalul Privat care a realizat cele mai multe transplanturi”.

Cardiologie

6 In cadrul Centrului de Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara, vasele de sange care au suferit o ocluzie in urma unui atac de cord pot fi restabilite prin interventii instantanee efectuate de o echipa de medici specialisti care ofera servicii 7/24.

Aparatele de tomografie computerizata 64-slice de ultima generatie cu care sunt dotate centrele noastre, prezinta avantaje superioare in special pentru examinarea vaselor inimii. In cadrul acestei metode, examinarea inimii este realizata in doar 4 secunde iar imaginile tridimensionale detailate ajuta la stabilirea rapida si eficienta a diagnosticului. Astfel, stenozele si ocluziile vaselor inimii sunt identificate fara durere si rapid fara a mai fi necesara angiografia conventionala.

Echipele de cardiologie pediatrica ofera servicii care includ diagnosticarea si proceduri invazive si nechirurgicale pentru restabilirea defectelor de sept cardiac congenitale la toate grupele de varsta, incepand cu noi nascutii.

Mai mult decat atat, in centrele noastre se pot efectua interventii nechirurgicale pentru stenoza valvelor inimii prin angiografia interventionala, metoda de electrofiziologie care este o interventie ne-invaziva pentru tulburarile de ritm cardiac si electrocardiografie, prin care se realizeaza evaluari la nivelul tesutului in efort, scintigrafie cu taliu, care indica nivelul alimentarii cu sange a muschiul inimii prin vasele implicate, testarea prin exersare care ofera posibilitatea analizarii in timp real, Holterul de ritm care monitorizeaza ritmul inimii timp de 24 si 48 de ore, Holterul pentru presiunea arteriala care monitorizeaza presiunea arteriale timp de 24 de ore si aparatul de angiografie cu panou plat. Imaginile pot fi obtinute prin utilizarea aparatului MRI si pot fi astfel utilizate pentru stabilirea diagnosticului si a tratamentului ce urmeaza sa fie aplicat pentru afectiunile cardiace.

Fertilizare in vitro

Unitatile de Fertilizare In Vitro din cadrul Medicana Health Group ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate prin intermediul medicilor specializati si o infrastructura medicala ce utilizeaza tehnologie de ultima generatie

Unitatile de Fertilizare In Vitro utilizeaza cea mai recenta tehnologie si metode de tratament din domeniul tehnicilor de reproducere asistata. Toate centrele de Fertilizare In Vitro din cadrul Medicana Health Group detin medici specialisti recunoscuti si de incredere care au inregistrat nenumarate succese in domeniul medicinii reproductive.

Oferim solutii stiintifice pentru cuplurile ce doresc sa devina parinti, printr-o echipa experimentata de medici ginecologi si obstetricieni, medici specialisti in andrologie (infertilitate masculina), embriologi, medici specialisti in genetica medicala, psihologi, biologi si asistente medicale.

Chirurgie estetica si reconstructiva

In clinicile noastre de chirurgie plastica, sunt efectuate toate procedurile din domeniul chirurgiei plastice generale. In plus, toate clinicile noastre sunt dotate cu aparatura moderna de lipoplastie, aparatura utilizata la toate procedurile care privesc tesuturile adipoase si aparatura care utilizeaza frecventele radio cu ajutorul carora numeroase leziuni ale pielii pot fi resectionate. Astfel, interventiile pot fi efectuate ambulatoriu ceea ce duce la reducerea perioadei de spitalizare.

Pe scurt, este vorba de proceduri estetice care implica lifting-urile de fata si frunte, marirea sau micsorarea pleoapelor, nasului si sanilor, orice si toate tipurile de lipoplastie, operatii pentru partile lasate ale abdomenului, gambei, bratului si mijlocului, toate tipurile de cancer de piele, mucoase, cavitate orala si maxilar si toate problemele legate de gura, maxilar, oasele fetei si craniului

Mai mult decat atat, anomaliile faciale congenitale precum buza si bolta palatina despicata, anomaliile craniene congenitale precum urechea mare sau lipsa urechii externe, anomaliile congenitale ale mainilor precum sindactilia si polidactilia, anomaliile genetice precum hipo- si epi-spadias si sechelele si probleme aparute in urma arsurilor de grade mari sunt incluse in gama noastra de tratamente.

Stomatologie

Medicana Health Group ofera si servicii stomatologice datorita Medicana Dental Bahçelievler si Medicana Dental Çiftehavuzlar, care in cadrul clinicilor au laboratoare dotate cu tehnologie avansata si

echipament medical in toate ramurile stomatologiei.

In cadrul spitalelor noastre sunt utilizate cele mai avansate tehnologii pentru radiologia imagistica, inclusiv tomografia dentara si panoramic X-ray. Pacientilor le sunt oferite cele mai bune servicii de sanatate, inclusiv interventii chirurgicale de urgenta, 24/h pentru 365 de zile pe an.

In cadrul Medicana Health Group veti putea beneficia de urmatoarele servicii stomatologice:

 • Implant
 • Stomatologie Estetica
 • Chirurgie dentara si maxilo-faciala
 • Ortodontie
 • Parodontologie
 • Albire
 • Proteze
 • Pedodontie
 • Endodontie