Asklepios Kliniken

PrezentareAsklepios Kliniken in HamburgAsklepios Kliniken pentru pacientii straini

Asklepios Kliniken Grupul Asklepios Kliniken

Asklepios Kliniken este unul dintre cei mai mari operatori de clinici private și facilități de asistență medicală din Germania. Fondat cu mai bine de 30 de ani in urma, grupul Asklepios Kliniken urmează o strategie responsabilă și durabilă, orientată spre un nivel ridicat de siguranță și de calitate. Grupul are in prezent mai mult de 150 facilitati de asistenta medicala răspândite în întreaga Germanie, între Insula Sylt din Marea Nordului și Lindau – Lacul Constance, dispunand de peste 45.000 de angajati. În anul fiscal 2014, Asklepios a tratat aproximativ 2,2 milioane de pacienti.

Asklepios Kliniken exceleaza in domeniul managementului calității medicale la cel mai inalt nivel. Operatorii clinicilor beneficiaza de structura grupului; prin promovarea transferului de cunoștințe între facilitati, grupul este capabil să mențină standarde extrem de ridicate de tratament. Rezultatele sunt, de asemenea, publicate periodic. Raportul Rezultatelor Medicale apare anual și 25 de criterii privind siguranța pacienților sunt publicate periodic pe internet la www.Qualitätskliniken.de, Asklepios fiind unul dintre membrii fondatori.

Contact

Asklepios Kliniken GmbH
Rübenkamp 226
22307 Hamburg
Germany

Tel.: +49 40 18 18-82 66 96
Fax: +49 40 18 18-82 67 99

Persoana de contact:

Anja Held
e-mail: a.held@asklepios.com

Locatiile Clinicilor Asklepios

AsklepiosMediclinStandorte_20353

Asklepios Kliniken in Hamburg

Hamburg este una dintre regiunile cu cea mai bună îngrijire medicală a bolnavului în Germania. Un astfel de nivel de îngrijire este remarcabil si aproximativ jumatate din aceste tratamente pot fi atribuite Asklepios Kliniken. Asklepios Kliniken din Hamburg sunt cel mai mare grup de clinici din Europa intr-o singură locație, care acoperă aproape fiecare disciplina medicala și variind de la oftalmologie la stomatologie. Mai mult de 2.000 de medici sunt printre cei 14.000 de angajați. Multi dintre ei sunt printre cei mai buni din Germania în disciplina lor. Incepand cu 2008, Asklepios coopereaza cu Universitatea Semmelweis din Ungaria, sub umbrela Medical School Asklepios. Asklepios are propriile sale fonduri pentru cercetare și a investit mai mult de opt milioane de euro în aproximativ 100 de proiecte diferite din 2007, care sa permita noi terapii inovatoare. În plus, în Hamburg, Asklepios detine, impreuna cu Medilys, unul dintre cele mai mari laboratoare clinice din Europa, si opereaza renumitul Institutul de Medicina de Urgenta si Institutul de Medicina Sportiva, care are grijă de sportivii olimpici.

Asklepios gestionează șapte spitale majore în Hamburg. Multe departamente de specialitate sunt bine-cunoscute în întreaga Germanie și chiar Europa. Sindroamele clinice de mai jos sunt câteva exemple de condițiile pe care le tratam, Asklepios beneficiind de medici cu experienta si clinici deosebit de bine echipate.

Boli ale ochiului

Chirurgia bariatrica si chirurgie minim invaziva a organelor abdominale

Chirurgie a organelor abdominale

Diabet

Medicina vasculara

Gastroenterologie (boli ale organelor digestive)

Ginecologie (ginecologie, inclusiv tumori)

ORL

Hematologie (tulburări ale sângelui, leucemie)

Boli de inima

Neurochirurgie 

Neurologie

Oncologie

Chirurgie plastică și cosmetica

Pneumologie (boli pulmonare)

Medicina sportiva si de prevenire

Traumatologie și ortopedie

Traumatologie și ortopedie de sport

Urologie

Chirurgia coloanei vertebrale si scolioza

Asklepios Kliniken pentru pacientii straini

Turismul medical internațional a câștigat puternic în importanță în ultimii ani. Un numar tot mai mare de pacienti privati din intreaga lume sunt in cautarea de optiuni de tratament moderne în străinătate; fie pentru că aceste tratamente nu sunt disponibile în țara lor de origine sau sunt limitate la un anumit grad sau sunt pe liste de așteptare de mult timp. Costurile mai mici ar putea fi, de asemenea, un motiv pentru care doresc să se trateze în străinătate. Spitalele germane oferă clienților internaționali cele mai inalte standarde de tratament.

Numărul de pacienți străine în clinicile Asklepios din Hamburg s-a dublat din 2009. Mulți dintre consultantii nostri seniori se bucură de o reputație excelentă în străinătate. Noi muncim din greu pentru a se asigura persoanelor interesate din întreaga lume calitatea excelentă a terapiei pe care o ofera spitalele noastre. Fiecare cerere primeste răspuns rapid și profesional. Am stabilit, de asemenea, și menținem cooperări în țările furnizoare de potentiali pacienti, luam parte la târguri și evenimente de specialitate, organizam vizite la clinica si promovam schimburile de experienta dintre medicii germani și străini.

Barierele lingvistice și diferențele culturale au o importanță fundamentală pentru ingrijirea pacientilor straini în limba lor maternă sau – în funcție de competențele lingvistice ale pacientului – în limba engleză. Aceasta cuprinde coordonarea detaliată a tratamentului pacientului, sprijin eficient în toate problemele organizatorice și medicale înainte, în timpul și după tratament, precum și asigurarea comunicării bune între pacient și personalul medical.

La cerere, se pot organiza, de asemenea, servicii individuale, cum ar fi un serviciu de șofer, rezervări hoteliere și excursii. Pacientul și însoțitorii lui vor fi îngrijiți pe tot parcursul sederii in spital.

Hotelul de 5 stele Kempinski Atlantic din Hamburg face parte din Grupul Asklepios de la începutul anului 2015. Cu vedere la Alster, hotelul are o locație centrală atractivă și este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Hamburg, datorită istoriei sale, arhitecturii Art Nouveau și caracterului hanseatic. Suntem capabili să oferim pacientilor nostri și apartinatorilor lor cele mai inalte standarde de cazare în condiții speciale atractive.