Egipt

Ce este Tour n’ Cure?

Tour n’ Cure ofera pacientilor cu hepatita C din intrega lume un pachet de tratament eficient si accesibil. Este cea mai noua initiativa a Egiptului in turismul medical – oferind oportunitatea de a trata hepatita C cu cele mai recente si avansate terapii din lumea intreaga, fara  timp de asteptare.  In plus, in pachetul de tratament va oferim si oportunitatea de a frumusetea Egiptului si sa vizitati peisaje turistice in cursul zilelor de tratament, in timp ce va relaxati intr-un sejur de cinci stele.

In timpul programului nostru de o saptamana, veti cunoaste echipa extrem de calificata noastra de doctori in hepatologie. Ei vor realiza toate testele medicale necesare si vor administra tratamentul cel mai potrivit cazului dvs.

Tour n’ Cure s-a asociat cu spitale atent selectate, care au fost onorate cu numeroase premii si recunoasteri de catre organizatii internationale. Dintre aceste spitale, mentionam:  Spitalul Egyptian Air Force si Spitalul International Sharm El Sheikh.

Tour n’ Cure a colaborat cu Pharco Corporation, unul din producatorii de baza din estul mijlociu. Tratamentele sunt produse de catre Pharco, care este aliniat la cele mai noi standarde internationale ale industriei farmaceutice in ceea ce priveste bunele practici de fabricare – Good Manufacturing Practice (GMP).

Cum poti beneficia?

  • Trimite-ne toate detaliile medicale si personale referitoare la statusul hepatitei C de care suferiti.
  • Dupa aprobarea starii dumneavoastră de sanatate de catre hepatologistul calificat, rezervati-va locul in programul.
    Atat de simplu este.

EXPERTIZA EGIPTEANA IN HEPATOLOGIE

Dr Gamal

Prof. Dr. Gamal Esmat

“Ne bucuram sa ne extindem expertiza stiintifica in hepatologie catre pacientii din intreaga lume, redandu-le sanatatea si speranta unui viitor mai bun. Tour n’cure este cadoul egiptean catre lumea intreaga.
Veniti sa va minunati de un superb apus in Sharm El Sheikh si odata cu el, apusul hepatitei C din lumea intreaga.”

In 2013-2014, terapii noi, numite DAAs, au fost dezvoltate si aprobate de catre autoritati internationale, FDA si Agentia Europeana de Medicina, care actioneaza direct pe virusul hepatitei C in diverse puncte in ciclul de viata viral, astfel am putut atinge o rata de succes peste 90%, fara a fi nevoie de interferon in cele mai multe cazuri si cu efecte secundare minime si tolerabile. Aceste terapii sunt aprobate si disponibile in Egipt ca parte a campaniei nationale impotriva hepatitei.

NCCVH egiptean a adoptat diferite protocoale, corespunzatoare diferitelor profile de pacienti si in conformitate cu cele mai recente regulamente internationale de management din 2016 [de exemplu, asociatia americana a studiului bolii – American
Association for the study of Disease (AASLD) si asociatia europeana a studiului ficatului – European Association for the Study of the Liver (EASL)].

Tratamentul virusului de hepatita C a fost dificil din cauza sanselor mici de succes si procentelor ridicate de oprire a tratamentului in urma efectelor secundare. In ultimii ani, terapia standard este alcatuita din interferon pegilate α si ribavirina, tratament extins pentru o lunga perioada pana la un an, care include injectii saptamanala, cu toate acestea rezultatele nu au fost satisfacatoare in aproximativ 40% din cazuri, pacientii suferind de efecte secundare severe, incluzand anemia si tulburari sangvine.

Prof. Dr. Gamal Esmat

  • Profesor de Hepatologie si Medicina Endemica – Universitatea Cairo
  • Vice-Presedinte al Universitatii Cairo pentru studii universitare si de cercetare

Bibliografie:

  • Jazwinski AB, Muir AJ. Direct-acting antiviral medications for chronic hepatitis C virus infection. Gastroenterol Hepatol (N Y). 2011; 7 (3): 154-62.
  • National Committee for Control of Viral Hepatitis (NCCVH). 02/2016

Dr

Prof. Dr. Yehia El Shazly

“Egiptul s-a echipat cu mai bine de 50 centre medicale specializate de hepatologie.
    Programul prezidential cu scopul de a trata un milion de pacienti in 2016 este misiunea si angajamentul nostru.”

Prof Imam

Prof. Dr. Imam Waked

“Odata cu progresul hepatitei C, impactul socio-economic asupra pacientului si asupra tarii devine o povara dificila.
    In Egipt, noi alegem sa grabim eradicarea HCV pentru a reduce impactul negativ pe termen lung.”

Prof. Dr. Imam Waked (MB, MCh,MSc, MD)
Profesor de Medicina si Hepatologie in Institutul National de cercetare a ficatului (NLI), Universitatea Menoufiya